Teamleider uitvoering klein vervoer (2024)

Solliciteer nu »

Datum: 26 jun. 2024

Plaats:Amsterdam, NH, NL, 1046 BP

Bedrijf: PostNL

Teamleider Uitvoering Tijdgebonden Netwerk
Schaal 7
37 uur
Werkgebied rondom AMSTERDAM

Ben jij een resultaat- en mensgerichte manager? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de realisatie van processen en personele taken? PostNL biedt jou een afwisselende baan als Teamleider Uitvoering.

De uitdaging
PostNL Tijdgebonden Netwerk (TGN) is sinds 1 januari 2018 een aparte B.V. binnen Pakketten & Logistiek. TGN verzorgt alle kleinvervoersactiviteiten binnen PostNL Productie. Met het dichtste vervoersnetwerk van Nederland en slimme planningsmethodes kunnen we bij onze (externe) klanten de post halen en brengen binnen krappe tijdvenster. Dit doen we met auto’s en met de electrische fiets (in binnensteden). Ook voeren we orders uit met bredere tijdvensters. Onze chauffeurs en stadsbezorgers zijn dagelijks op de weg. We werken aan een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte operatie met betrokken medewerkers.

De afdeling Uitvoering zorgt voor het van de afgesproken dienstverlening én het beleid, op locatie, onderweg én bij de klant. We zorgen ervoor dat het visitekaartje ook echt het visitekaartje is. We realiseren dit door enerzijds leiding te geven aan eigen medewerkers en door het aansturen van subco ondernemers en anderzijds door procesbegeleiding op locatie en door middel van het uitvoeren van een brief en debrief procedure voor de start en na het einde van elke route. Het is van belang om daarbij continu te streven naar de laagste kosten. Als Teamleider Uitvoering Tijdgebonden Netwerk draag je zorg voor het leveren van de beste dienstverlening en bewaak je de processen

Je verantwoordelijkheden
Je geeft leiding aan de chauffeurs,procesbegeleiders en zorg je voor de aansturing van subco-ondernemers. We streven naar een gezonde mix van inhuur en eigen personeel.
Je draagt zorg voor de uitvoering van de door de Planning & Controlroom gemaakte basis-, week- en dagplanning en het door Ontwerp & Implementatie gemaakte beleid. Ook beoordeel je de over- en onderschrijding in de realisatie ten opzichte van de planningen alvorens Planning & Controlroom de inzetregistratie voltooid.
Je streeft daarbij continue naar de laagste kosten binnen de afgesproken dienstverlening. Je hebt een voorbeeldfunctie, toont leiderschap en spreekt/stuurt je medewerkers aan/op gewenste houding en gedrag. Je bent verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van je vervoersgebied voor het juist uitvoeren van de processen. Ons proces vindt zeven dagen in de week plaats van ongeveer 06.00 – 21.00 uur. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent en op verschillende tijdstippen op de locaties bent, zodat je zowel roulerend bij het ochtend- als bij het middag/avondproces aanwezig bent. Je werkt in een team met in totaal 3 teamleiders. En je rapporteert aan de 2e Manager Uitvoering.

Onze ambitie
We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Door het leveren van de beste dienstverlening en het bewaken van de processen zorg jij ervoor dat het visitekaartje ook echt het visitekaartje is.

Wat breng je mee?
• Mbo+/Hbo werk –en denkniveau
• Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een operationele werkomgeving
• Kennis van de (operationele) organisatie, bedrijfsdoelstellingen, besturing en processen
• Resultaat- en oplossingsgericht
• Sociale en communicatieve vaardigheden
• Coachende vaardigheden en kunnen tonen van situationeel leiderschap
• Bereid zijn te werken in wisselende diensten (inclusief zondag).
• In bezit zijn van een rijbewijs B is een must.

Wat bezorgen we jou?
• Een salaris op schaal 7 van minimaal € 2.628 tot maximaal € 3.711 bruto per maand op basis van 37 uur per week
• 25 vakantiedagen en een gunstige pensioenregeling.
• Ruimte voor doorgroei en stimulering van persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleiding en training.
• Aantrekkelijke kortingen op reizen, culturele evenementen en elektronica.
• Een dynamische werkomgeving bij een bedrijfsonderdeel, dat volop bezig is met groei en professionalisering.

Interesse? Graag ontvangen we je cv en je brief

Voor vragen over de functie, kan je contact opnemen met Nancy Laseur, 2e manager Uitvoering Tijdgebonden Netwerk via 06 53706140 of nancy.laseur@postnl.nl.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen Caroline Hottentot, Recruiter via 06-10750682 of caroline.hottentot@postnl.nl

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.

Solliciteer nu »

Teamleider uitvoering klein vervoer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5860

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.